Ce platforma aleg pentru realizarea site-ului meu?

Fie ca este vorba de realizarea unui site de prezentare, al unui catalog de produse sau chiar un magazin online, va oferim cele mai eficiente solutii pentru afacerea dumneavoastra. Realizarea site-ului pe o platforma web implica anumite cunostinte din punct de vedere tehnic cat si functional al noului proiect.

Recomandam clientilor nostri, care doresc site-uri de prezentare sa utilizeze platforma WordPress, deoarece este usor de folosit, exista foarte multe teme cat si module pentru o imbunatatire a functionalitatilor site-ului. WordPress este o platforma ideala si pentru SEO, este indexata rapid de motoarele de cautare si binenteles sunt oferite update-uri frecvente gratuite pentru a fi feriti de atacurile cibernetice.

In cazul in care va doriti un magazin online cu vanzari rapide de produse va recomandam platforma Prestashop. Orice magazin online are nevoie de un cos de cumparaturi, modalitati de plata cat si siguranta tranzactiilor online. Prestashop este fara discutii platforma ideala pentru un magazin online stabil si puternic. Dezvoltarea unui magazin necesita cunostinte avansate si de aceea recomandam sa ne contactati chiar daca aveti de gand sa va realizati singuri magazinul utilizand platforma.

Apelati cu incredere la serviciile noastre pentru a avea un magazin online, functionabil.

 

97