Cat dureaza o campanie SEO pentru site-ul meu?

Optimizarea SEO pentru un site web nu are limita, trebuie facuta luna de luna si sa fie conforma cu tendintele si specificatiile Google. Campaniile Seo sunt menite a spori vizibilitatea site-ului in motoarele de cautare pe cuvintele cheie importante pe care le propune clientul. Site-ul dumneavoastra nu poate atinge rezultate fara a acorda atentie la regulile si tehnicile de optimizare Seo a site-urilor pentru motoarele de cautare in speta Google.

Ce este SEO si care sunt tehnicile de optimizare a site-urilor?

Seo este prescurtarea de la Search Engine Optimisation, care reprezinta un proces de perfectionare a clasarii site-urilor si vizibilitatii lor in cadrul listelor motoarelor de cautare. Seo este in consecinta si o promovare a afacerii dumneavoastra in mediul online si a obtine trafic cat mai mult spre site-ul dumneavoastra. Promovarea si optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare trebuie facuta de o echipa avand ca scop cresterea pozitiilor site-ului web in lista motoarelor de cautare utilizand cuvinte sau expresii cheie relevante din punct de vedere al afacerii respective.

Optimizarea website-ului pentru motoarele de cautare se bazeaza pe anumiti algoritmi dezvoltati de companii precum Google, yahoo, bing pentru a usura sarcina motoarelor de cautare de a va gasi site-ul, dupa anumite cuvinte cheie si de a va propulsa in clasificarile lor. Tehnicile folosite de compania noastra presupun analiza concurentei, analiza cuvintelor cheie relevante, optimizarea paginilor interne ale site-ului cat si optimizarea externa, realizarea de texte, comunicate de presa, articole de interes pentru promovarea benefica a afacerii dumneavoastra.

Apelati cu incredere la serviciile noastre pentru o buna clasare a site-ului in motoarele de cautare si o promovare eficienta a afacerii.

141