Alege sa fii primul in cautari!

Servicii de promovare website ce au ca ca scop principal, cresterea numarului de clienti. Un site bine structurat beneficiind de promovare web eficienta, poate sa scada costurile de publicitate cu pana la 80%.

Alege solutiile noastre de promovare web pentru o mai buna clasare in lista motoarelor de cautare!

Avantajul unei promovarii eficiente pe Google este cea mai “directa” forma de marketing direct, apari in fata potentialilor clienti exact atunci cand vor sa cumpere. Intelegand cat de importanta este o promovare web, echipa noastra va pune la dispozitie solutii proprii, oferind asistenta in construirea, implementarea si functionarea unei strategii complete de ascensiune a afacerii dumneavoastra in mediul virtual.

Oferta noastra de promovare website se bazeaza pe inscrierea manuala in motoarele de cautare, directoare web romanesti si straine, construirea de linkuri catre site-ul dumneavoastra, o optimizare site web pentru motoarele de cautare (SEO) si campanii de publicitate online, promovarea in mediile sociale (facebook, twitter, linkedin, google+, youtube). 

Clientii va gasesc mult mai usor

SEO este prescutarea de la “Search engine optimization” (optimizare pentru motoarele de cautare). Aceasta optimizare a unui site web este un proces de durata medie, spre lunga si are scopul de a va aduce site-ul Web intr-o pozitie cat mai buna in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare. Optand pentru serviciile de optimizare site web, utilizatorii va pot gasi in timp foarte scurt produsele si serviciile pe care le ofera compania dumneavoastra. Puteti citi mai multe detalii despre “Durata optimizare site, metode si tehnici utilizate” pentru mai multe detalii. Optimizarea unui site web, este o necesitate vitala pentru orice afacere online si se face dupa doua metode foarte importante, optimizare website On-Page si optimizare website Off-Page.

Optimizarea SEO on-page

Procesul de optimizare a paginilor site-ului pentru motoarele de cautare impreuna cu procesul de promovare website, este o actiune care incepe inca din faza de proiectare a site-ului web. Ideal, cand ne-am gandit sa ne facem un site web, trebuie intai sa ne gandim la partea de optimizare seo si promovare website a site-ului nostru.

Cuvintele cheie, expresiile, modul de asezare in site, forma linkurilor atat in interiorul site-ului cat si in exterior sunt elemente esentiale de care trebuie sa tinem cont cand ne proiectam site-ul. Optimizarea on-page consta in optimizarea la nivelul codului sursa, optimizarea continului, creare texte seo, meta tag-uri, tag-urile h, tag-urile alt, densitatea cuvintelor cheie, sitemap, robots.txt, breadcrumbs, link-uri seo friendly, optimizarea imaginilor.

Optimizarea SEO off-page

Optimizarea off-page constituie inima si sufletul unei campanii de optimizare site web de succes si consta in cresterea numarului de link-uri externe catre site-ul dumneavostra. Linkurile trebuie sa fie de calitate si sa vina din partea unor surse importante, serioase si relevante.

Contact telefon

Ne puteti contacta

0753 118 927

Aveti nevoie de programator web? Va punem la dispozitie servicii Programare webutilizand php, mysql, javascript