Servicii profesionale de programare web

Fiecare site este realizat utilizand limbaje de programare. Echipa noastra utilizeaza pentru realizarea site-urilor PHP & MySQL pe parte de server, si Javascript pe parte de client. Utilizarea acestora ofera o conexiune securizata la baza de date, o viteza mai mare la incarcarea paginilor web, flexibilitate in navigare pentru utilizatori.

Framework sau platforma open source?

Ne-am specializat in a oferi solutii bune si foarte bune clientilor nostri. In functie de proiect, va sugeram metoda noastra de abordare. Vrem ca dumneavoastra sa fiti multumiti, sa beneficiati de ultimele noutati in tehnologie, iar afacerea dumneavoastra sa prospere.

Lucram foarte bine cu platformele open source. Ne place sa folosim pentru site-uri de prezentare WordPress, Joomla care ofera un suport CMS (content management system) – sau mai clar un panou de administrare al continutului foarte bun.

Magazinele online, le realizam utilizand platforme dedicate cum sunt Opencart, Prestashop. Costul pentru implementarea functionalitatilor este foarte scazut fata de Magento sau alte platforme de tip Cart (cos de cumparaturi).

Utilizam pentru diverse aplicatii, la cerere, frameworkuri de tip php, ca de exemplu Symphony, CodeIgniter. Programatorii nostri sunt mereu in alerta cand apare ceva nou in domeniu.

Solutiile de tip Open Source, sunt mai bune deoarece ne scapa de multe batai de cap, si vin cu toate optiunile prestabilite fata de un Framework care trebuie lucrat manual.

Symptoms & Diagnosis

When you need your company to have a new website or if you venture on updating your old webpage with a new look and functionality, the choices are versatile. Assuming that you will go the easy way and choose a theme for your WordPress website, the overall number of characteristics that you will need to keep in mind narrows down significantly.

Contact telefon

Ne puteti contacta

0753 118 927

Aveti nevoie de programator web? Va punem la dispozitie servicii Programare webutilizand php, mysql, javascript