Optimizare seo site web pentru o clasare mai buna in motoarele de cautare

Va oferim servicii profesionale optimizare seo pentru o mai buna clasare in motoarele de cautare. Tehnicile de optimizarea seo sunt in acest moment singura modalitate prin care poti fi prezent in cea mai ravnita, eficienta si onoranta locatie publicitara din lume – prima pagina Google!

In ce consta procesul de optimizare seo

Motoarele de cautare precum Google, Bing, Yandex si altele au ajuns in prezent sa proceseze pe de o parte, miliarde de cautari ale utilizatorilor de internet in fiecare zi, iar de cealalta parte sa caute si sa identifice intr-o baza de date gigant raspunsuri relevante la query-ile acestora. Si tot acest proces se intampla in timp real. Evident, pentru a alege din aceasta baza de date imensa cele mai relevante rezultate pentru utilizatori, motoarele de cautare folosesc formule complexe de indexare si algoritmi ce iau in calcul sute de criterii. Google de exemplu, ne informeaza ca rezultatele din SERP sunt stabilite cu ajutorul a cel putin 200 de factori de ranking. Mai mult, constant si acesti factori isi schimba modul de functionare si se adapteaza noilor cerinte ale utilizatorilor. Google ne mai semnaleaza faptul ca are nu mai putin de 500-600 de astfel de modificari anuale. Este adevarat ca cele mai multe sunt modificari minore, cu toate ca de-a lungul timpului am avut parte si de update-uri importante, precum Fred Update. Cred ca intelegem acum de ce procesul de optimizare seo este un proces dinamic. Avem astfel o imagine de ansamblu a ceea ce se intampla in spatele motoarelor de cautare. In acest context, modul de optimizare seo incearca sa identifice formula prin care motoarele de cautare combina acesti factori si stabilesc ierarhia pentru primele rezultate. Normal, formula de ranking este strict secreta iar Google se straduie din rasputeri sa mentina acest secret. Totusi, Google ne ofera destule indicii despre cum functioneaza si cel mai important, ne repeta in mod constant ca toate actiunile prin care stabileste pozitiile rezultatelor au in centrul lor – EXPERIENTA UTILIZATORULUI. Astfel, agentiile care ofera servicii de optimizare seo din toata lumea analizeaza si monitorizeaza in mod constant modul de functionare al motoarelor de cautare pentru a descifra secretele din spatele acestora. Astazi, industria SEO a dezvoltat numeroase tool-uri de optimizare seo (instrumente) cu ajutorul carora monitorizeaza automat o mare parte din criteriile indicate de Google.
SEO nu inseamna insa numai cifre. SEO presupune si foarte multa creativitate si abilitati empatice pentru a intelege publicul tinta si modul in care acesta efectueaza cautarile pe internet. Am vazut ca experienta utilizatorului este in centrul obiectivelor Google. Iar aceasta presupune mult mai mult decat cifre. Iata numai cateva criterii SEO ce tin de atragerea consumatorilor:
  • Metatitluri relevante si atragatoare
  • Metadescrieri orientate catre consumator
  • Design atragator al site-ului web
  • Complex surgical interventions

Optimizarea SEO on-page

Procesul de optimizare a paginilor site-ului pentru motoarele de cautare, este o actiune care incepe inca din faza de proiectare a site-ului web. Ideal, cand ne-am gandit sa ne facem un site web, trebuie intai sa ne gandim la partea de optimizare seo.

Cuvintele cheie, expresiile, modul de asezare in site, forma linkurilor atat in interiorul site-ului cat si in exterior sunt elemente esentiale de care trebuie sa tinem cont cand ne proiectam site-ul. Optimizarea on-page consta in optimizarea la nivelul codului sursa, optimizarea continului, creare texte seo, meta tag-uri, tag-urile h, tag-urile alt, densitatea cuvintelor cheie, sitemap, robots.txt, breadcrumbs, link-uri seo friendly, optimizarea imaginilor.

Optimizarea SEO off-page

Optimizarea off-page constituie inima si sufletul unei campanii de optimizare de succes si consta in cresterea numarului de link-uri externe catre site-ul dumneavostra. Linkurile trebuie sa fie de calitate si sa vina din partea unor surse importante, serioase si relevante.

Contact telefon

Ne puteti contacta

0753 118 927

Aveti nevoie de programator web? Va punem la dispozitie servicii Programare web utilizand php, mysql, javascript