Cele mai bune solutii

Concept Web Design va ofera cele mai bune servicii de transfer, backup, mentenanta web, actualizare si administrare periodica a site-ului. Deasemenea oferim solutii de devirusare, reparare si securitate site web.

 

Mentenanta si administrare site web

Serviciile de mentenanta pentru un site web sunt importante, ele putand fi comparate cu un autovehicul ce are nevoie de inspectii si revizii periodice. Indiferent cat de recent a fost lansat site-ul dumneavoastra, acesta are nevoie de mentenanta periodica (lunara) ce include: actualizari ale platformei, cat si a modulelor, verificarea erorilor si remedierea lor in timp util. Optand pentru un serviciu constant de mentenanta lunara incurajati cresterea continua a traficului, consolidandu-va pozitia in clasarea motoarelor de cautare cum sunt Google, Bing etc.

Servicile de mentenanta si administrare site web se adreseaza companiilor pentru a putea pastra clientii si a atrage altii noi. O comparatie, asa cum tu ai grija de sananatea ta si site-ul treebuie mentinut in parametrii normali de functionare.

 

Monitorizarea regulata a site-ului este o necesitate pentru mentinerea unei afaceri fara probleme.

Care sunt pasii in intretinerea site-ului?

Exista o lista de activitati ce trebuie intreprinse pentru a putea mentine siguranta afacerii dumneavoastra. Cele mai sensibile taskuri sunt actualizarile site-urilor web cat si a modulelor. In cazul in care nu veti remedia aceste probleme sunteti expusi atacurilor si prabusirii afacerii dumneavoastra in mediul online.

Se pot face saptamanal  
 • Verificarea paginilor sa nu existe erori la incarcare
 • Efectuati un backup a intregului site
 • Faceti actualizari ale platformei cat si ale modulelor in mod regulat.
 • Verificati functionalitatea formularelor
 • Eliminati orice spam din comentariile de pe pagini si din postari
 • Verificati paginile de legaturi intrerupte.
 • Cautati erori 404 pe care sa le remediati sau redirectionati
 • Scrieti una sau mai multe postari pe blog pentru a ridica traficul SEO
Se pot face lunar
 • Verificati viteza de incarcare a site-ului
 • Scanati site-ul de eventuale atacuri
 • Efactuati o analiza a site-ului in luna precendeta
 • Verificati postarile pe blog si urmariti daca exista posibilitatea imbunatatirii lor.

De ce este importanta intretinerea site-ului web?

Mentinerea unui site web actualizat si functional este important din mai multe motive. Pentru o afacere aflata la inceput de drum sunt importanti clientii si modul cum ii puteti atrage. Pentru a genera trafic pe site-ul dumneavoastra este nevoie sa il actualizati permanent.

Google doreste sa claseze site-urile care au cele mai relevante si actualizate informatii pe pagina si corespund cu politicfa motorului de cautare. De aceea trebuie sa pastrati site-ul actualizat in mod regulat cu continut actual, stiri, cuvinte cheie pentru a va pozitiona bine in rezultatele cautarii.

Contact telefon

Ne puteti contacta

0753 118 927

Aveti nevoie de programator web? Va punem la dispozitie servicii Programare web utilizand php, mysql, javascript