Creare logo

Suntem alegerea potrivita pentru realizare logo profesional pentru afacerea dumneavoastra. Avem experienta in design grafic pentru print, dtp si productie publicitara.

 

Realizarea unui logo dureaza 2-3 zile de la primirea comenzii. Sigla realizata va fi livrata in format vectorial (cdr, ai) util pentru print. Totodata veti primi sigla sin formatele jpg, png, psd, pdf pentru a fi utilizata pe toate tipurile de documente cu care sunteti obisnuit sa lucrati.

Fiidca ne dorim sa va oferim calitate, iar dumneavoastra aveti nevoie de o echipa serioasa, dedicata pentru realizare logo profesional, noi va schitam cateva propuneri grafice de logo (6 la numar), urmate de modificari nelimitate pana cand dumneavoastra veti fi multumit de modelul final.

Excelem in creativitate si ne dorim sa fim partenerii de care aveti nevoie pentru realizarea completa a brandului firmei dumneavoastra. Va putem realiza carti de vizita pentru a putea socializa cu partenerii dumneavoastra si oferindu-le cea mai buna solutie pentru a va putea contacta. O carte de vizita este buletinul afacerii dumneavoastra. Va mai putem oferi:
  • Carti de vizita
  • Foi cu antet
  • Mape de prezentare
  • Calendare personalizate

De ce sa lucram impreuna?

Alege din mai multe modele, paleta de culori modelul care ti se potriveste. Oferim servicii grafice complete, creare logo firma, realizare logo pentru materiale printabile.

Creativitate

Creativitate si pasiune sunt ceea ce aplicam la fiecare proiect pe care il realizam.

Experienta

Atentia la detalii face diferenta. ne preocupa clientul si satisfactia lucrului bine facut.

Orientare catre client

Ne adresam atat firmelor mari cat celor care isi doresc un brand puternic, o identitate vizuala.

Contact telefon

Ne puteti contacta

0753 118 927

Aveti nevoie de programator web? Va punem la dispozitie servicii Programare webutilizand php, mysql, javascript