Servicii creare site de prezentare

Sunteti in cautare servicii creare site de prezentare pentru compania dumneavoastra? Va oferim servicii web design complete. Folosim tehnici si tehnologii moderne pentru creare site de prezentare modern pentru afacerea dumneavoastra. Complexitatea fiecarui proiect, este o provocare pentru echipa noastra. Ne pregatim continuu, invatam din fiecare proiect lucruri noi si ne dorim sa oferim calitate pentru fiecare client.

Creare site de prezentare

Cunoastem faptul ca exista o multitudine de firme care iti pot oferi servicii creare site de prezentare la preturi mici . Insa ne dorim ca un site realizat de noi, sa aiba succesul scontat. De aceea investim timp pretios, cautand cele mai noi tehnici de creare site de prezentare pentru afacerea dumneavoastra. Luam in considerare pentru fiecare proiect site de prezentare si metodele de optimizare din punct de vedere SEO, pentru ca la momentul lansarii unui proiect, sa stim sigur ca va ajunge pe primele pozitii.

Oferim aceeasi atentie deosebita, atat proiectelor mari cat si proiectelor mici. Lucram atat cu persoane fizice cat si cu companii care isi doresc sa ia contact cu mediul online. Un site de prezentare, este cea mai buna carte de vizita pentru orice afacere, indiferent de domeniul de activitate. Am pornit de la ideea de a oferi clientilor servicii online complete. Am evoluat odata cu tehnologia. Am invatat si invatam permanent pentru a oferi solutii viabile clientilor nostri. Nu detinem un portofoliu vast, dar avem colaborari din cele mai diverse. Dezvoltam intern, platforme, aplicatii online, testam functionalitati, toate pentru a servi ca si suport tehnic clientilor nostri si colaboratorilor. Serviciile web design includ atat partea de realizare grafica a proiectelor cat si partea de programare. Urmarind articolul  creare site de prezentare pentru afaceri de succes in mediul online, veti putea intelege de ce afacerea dumnneavoastra are nevoie de un site de prezentare. Noi ne implicam in dezvoltarea si testarea de functionalitati moderne pentru acel site de prezentare pe care il avem in lucru, luand in considerare cerintele clientului.
  • Instalare tema WordPress
  • Modificare tema in functie de cerintele clientului
  • Adaugare continut pe site
  • Configurare galerie foto
  • Configurare formular de contact
  • Instalare si configurare modul GDPR
Contact telefon

Ne puteti contacta

0753 118 927

Aveti nevoie de programator web? Va punem la dispozitie servicii Programare web utilizand php, mysql, javascript