Servicii creare magazin online pentru firme

Sunteti in cautare unei firme web design care sa va ofere solutii de creare magazin online pentru afacerea dumneavoastra? Mediul online a devenit locul ideal pentru a vinde sau a cumpara produse sau chiar servicii. Fie că este vorba de muzică, haine, mașini sau servicii de consultanță, clienții au tendința de a căuta cele mai bune prețuri sau oferte și de a alege ceea ce li se potrivește cel mai bine

Creare magazin online Prestashop, folosind cele mai noi tehnici si solutii pentru ca afacerea dumneavoastra sa fie profitabila. Cu toate ca suntem buni cunoscatori platforme e-commerce cum sunt Woocommerce, Opencart, Virtuemart, ne place mai mult sa oferim serviciile noastre de creare magazin online Prestashop. Alegem platformele in functie de necesitatile dumneavoastra. Va oferim consultatie gratuita inainte de a incepe proiectul dumneavoastra. Va ascultam, gandim, luam decizii impreuna.
Va oferim solutia cea mai eficienta pentru a vinde produsele in cel mai placut mod. Crearea unui magazin online Prestashop va scapa de costuri suplimentare cu angajatii, cu aranjarea produselor pe rafturi, etc. Va putem pune la dispozitie teme cu functionalitati moderne pentru proiectul dumneavoastra. Ne preocupa succesul dumneavoastra si de aceea vom concepe impreuna intreaga strategie de dezvoltare si promovare a magazinului pentru a atrage clienti. Venim cu o echipa experimentata in domeniul web design. creare magazin online pe platforma Prestashop indiferent de varianta aleasa. Va punem la dispozitie solutiile noastre de dezvoltare tehnica si de imbunatire a platformei pe care va fi realizat magazinul online.
  • Configurare tema magazin online
  • Creare categorii si subcategorii produse
  • Adaugare continut/produse magazin online
  • Configurare metode de plata
  • Configurare transportatori si metode de livrare
  • Configurare modalitati de filtrare produse
  • Instalare module aditionale pentru o buna functionare
  • Instalare si configurare modul GDPR
Domeniul comertului online este intr-o continua expansiune, el nu a fost afectat de criza. Astfel ca veniturile magazinelor online au crescut cu 50%. Elementul central al comertului electronic il constituie insusi magazinul virtual. Ai ajuns la punctul in care doresti inceperea lucrarilor pentru a pune la punct software-ul necesar ? Dorim sa venim in ajutorul clientilor cu solutii online care satisfac orice nevoi. Un magazin online Prestashop dezvoltat de Concept Web Design este destinat vanzarii produselor companiei dumneavoastra in mediul online. Pregatim partea de design, cu mare atentie pentru ca si utilizatorii sa fie satisfacuti de o primire calduroasa. Functionalitatea unui magazin online este cea mai importanta. De aceea echipa noastra cauta continuu informatii noi despre tehnici care le putem aplica in dezvoltarea platformelor clientilor nostri si a oferi utilizatorilor necesarul si utilizabilitatea de care au nevoie.Dezvoltam magazin online prestashop la cererea clientilor nostri, pentru afaceri de succes in domeniul vanzarilor online. De ce sa creezi un nou magazin pe Prestashop 1.7 este lesne de inteles ca tehnologia avanseaza foarte rapid.  Ne dorim sa tinemp pas cu tehnologia si de aceea facem eforturi pentru a oferi cele mai bune solutii.
Contact telefon

Ne puteti contacta

0753 118 927

Aveti nevoie de programator web? Va punem la dispozitie servicii Programare webutilizand php, mysql, javascript