Services

Creare site de prezentare

Echipa noastra formata din persoane talentate, realizeaza site-uri de prezentare pastrand in totalitate ideea afacerii dvs.

01
Services

Realizare magazin online

Alegeti solutia Woocommerce pentru realizarea magazinului online pentru ca este una dintre cele mai flexibile platforme de comert electronic.

02
Services

Redesign site web

In cazul in care nu mai sunteti satisfacut de vechiul site web, echipa noastra va poate reface site-ul conform noilor tendinte si functionalitati.

03
Services

Mentenanta site web

Serviciile de administrare și mentenanță a site-urilor web sunt esențiale pentru a asigura funcționarea optimă a site-ului.

04
Services

Promovare online

Echipa noastra va poate promova eficient afacerea in mediul online folosind tehnici si tehnologii moderne si rapide pentru o promovare eficienta. Alegeti sa colaborati cu noi.

05
Services

SEO

Va putem ajuta sa ajungeti la clientii dvs folosind o gama de servicii de optimizare a site-ului pentru motoarele de cautare, pentru a obtine pozitii fruntase in clasamentul lor.

06

Modul nostru de lucru - pentru a avea clienti multumiti

Process
1

Facem cunostinta

In primul rand trebuie sa ne cunoastem si sa disccutam despre nevoile dvs., despre cum doriti sa arate viitorul site.
Process
2

Analiza si planificare

Analizam solicitarea dvs si construim un plan de actiune pentru rezolvarea problemei.
Process
3

Design si dezvoltare

Conceptm un design modern, adaptat nevoilor dvs. Dupa acceptare vom dezvolta site-ul web conform propunerii grafice.
Process
4

Testare si finalizare

Testam site-ul si il predam clientului in termenul stabilit de comun acord.

Intrebari frecvente

Folosim cele mai noi tehnici din domeniul web design pentru creare site si creare magazin online. Va garantam servicii de calitate, la un pret avantajos. O data ce am terminat proiectul dvs cu siguranta veti fi multumit si speram sa ne recomandati si altor persoane. Serviciile web design cuprind: creare site si creare magazin online, creare logo/sigla, creare manual identitate vizuala, asistenta la achizitionarea domeniului web (nume site), domeniu web, gazduire site (hosting), administrare site, optimizare site / SEO, promovare site, publicitate Google Ads. De asemenea va mai pute oferi servicii de REFACERE SITE WEB pe platforme moderne , site care sa va ajute sa va promovati eficient afacerea dvs in mediul online..

Prețul este stabilit în funcție de complexitatea proiectului și de funcționalitate. Sunt mulți factori care vor afecta costul final al site-ului dvs
Perioada de realizare a site-ului web se stabilește tot în funcție de complexitatea si dimensiuna proiectului. În general durata de realizare poate începe de la câteva zile și poate ajunge la câteva săptamâni.
Folosim platforme CMS pentru a eficientiza costurile tale, pentru o administrare mai ușoară și pentru update-uri ulterioare. Pentru site-uri de prezentare folosim WordPress, dar lucrăm și custom dacă este nevoie. Pentru realizarea magazinelor online folosim Woocommerce si Prestashop daca proiectul tau are nevoie. Suntem atenti la alegerea platformelor in functie de fiecare proiect si cerinte.
Bineînțeles, site-ul tău web va fi adaptat utilizatorilor de dispozitive mobile, tablete, laptopuri sau calculatoare.
images

Adresa

Bucuresti,
Romania

images

Zona

Berceni,
Sector 4

images

Email

office[at]
conceptwebdesign.ro