realizare logo

Realizare logo, identitate vizuala

Imaginea afacerii dumneavoastra, incepe odata cu etapa de realizare logo. Pornind de la un concept, paleta de culori, procesul de realizare logo conduce la o identitate vizuala care va face diferenta fata de concurenta.
Urmand pasii corecti in procesul de realizare logo, afacerea dumneavoastra va fi usor recunoscut de clienti, parteneri in domeniul in care activati.

Realizare logo – Importantanta

Logo-ul este cel mai puternic instrument de marketing. O afacere de succes este reperezentata intotdeauna de un logo puternic, usor de retinut, care va face diferenta calitatii. Procesul de realizare logo trebuie bine gandit de la bun inceput.
Pornind de la forma literei, pana la o paleta de culori bine conturata, cromatica aerisita, etapei de realizare logo i se confera un timp mai lung, pentru ca finalitatea sa fie cea dorita, sa aibe impactul scontat.
Brandul si identitatea vizuala isi pune bazele odata cu etapa de realizare logo, astfel ca o afacere stabile va fi usor de recunoscut in multitudinea de competitori.

Tipuri de logo

Din punct de vedere ştiinţific, un logo reprezintă semnul distinctiv care poate fi utilizat în construcţia identităţii unei mărci.
Cele mai cunoscute tipuri de realizare logo sunt:

  • Utilizarea literelor, cifrelor pentru realizare logo ca si exemplu logo-uri IBM , Microsoft și Sony
  • Utilizarea de acronime ex: BSB, IBM
  • Utilizarea combinatiilor de litere/denumire si desen ex: (Nike, Puma, ING)
  • Utilizarea de figure de animale
  • Utilizarea unor figuri geometrice în exprimarea logo-ului (exemplu audi, olimpiada etc);

Realizare logo profesional

Procesul de realizare logo este unul de durata si care trebuie sa surprindă şi să exprime trăsăturile determinante ale brandului afacerii. Impactul vizual care trebuie transmis trebuie sa fie memorabil, culorile sa fie clare, iar designul sa fie simplu. De aceea experienta si pasiunea ne recomanda pentru realizare logo profesional, pentru ca afacerea dumneavoastra sa aiba succesul scontat in piata.
Pentru comenzi ferme ne puteti contacta atat prin formularul de contact cat si la tel 0724465506.

122