Servicii web design, creare site de prezentare

Va oferim servicii web design complete, Folosind tehnici si tehnologii moderne pentru realizare site de prezentare. Complexitatea fiecarui proiect, este o provocare pentru echipa noastra. Ne pregatim continuu, invatam din fiecare proiect lucruri noi si ne dorim sa oferim calitate pentru fiecare client.

 

Creare site de prezentare

Cunoastem faptul ca exista o multitudine de firme care iti pot oferi servicii realizare site de prezentare la preturi mici . Insa ne dorim ca un site realizat de noi, sa aiba succesul scontat. De aceea investim timp pretios, cautand cele mai noi tehnici de realizare site de prezentare pentru afacerea dumneavoastra. Luam in considerare pentru fiecare proiect site de prezentare si metodele de optimizare din punct de vedere SEO, pentru ca la momentul lansarii unui proiect, sa stim sigur ca va ajunge pe primele pozitii.

 

Oferim aceeasi atentie deosebita, atat proiectelor mari cat si proiectelor mici. Lucram atat cu persoane fizice cat si cu companii care isi doresc sa ia contact cu mediul online.

Un site de prezentare, este cea mai buna carte de vizita pentru orice afacere, indiferent de domeniul de activitate.

Am pornit de la ideea de a oferi clientilor servicii online complete. Am evoluat odata cu tehnologia. Am invatat si invatam permanent pentru a oferi solutii viabile clientilor nostri.

Nu detinem un portofoliu vast, dar avem colaborari din cele mai diverse. Dezvoltam intern, platforme, aplicatii online, testam functionalitati, toate pentru a servi ca si suport tehnic clientilor nostri si colaboratorilor. Serviciile web design includ atat partea de realizare grafica a proiectelor cat si partea de programare.

Urmarind articolul  realizare site de prezentare pentru afaceri de succes in mediul online, veti putea intelege de ce afacerea dumnneavoastra are nevoie de un site de prezentare. Noi ne implicam in dezvoltarea si testarea de functionalitati moderne pentru acel site de prezentare pe care il avem in lucru, luand in considerare cerintele clientului.

 • Instalare tema WordPress
 • Modificare tema in functie de cerintele clientului
 • Adaugare continut pe site
 • Configurare galerie foto
 • Configurare formular de contact
 • Instalare si configurare modul GDPR

Creare magazin online

Realizam magazin online Prestashop, folosind cele mai noi tehnici si solutii pentru ca afacerea dumneavoastra sa fie profitabila. Cu toate ca suntem buni cunoscatori platforme e-commerce cum sunt Woocommerce, Opencart, Virtuemart, ne place mai mult sa realizam un magazin online Prestashop. Alegem platformele in functie de necesitatile dumneavoastra. Va oferim consultatie gratuita inainte de a incepe proiectul dumneavoastra. Va ascultam, gandim, luam decizii impreuna.

Va oferim solutia cea mai eficienta pentru a vinde produsele in cel mai placut mod. Un magazin online Prestashop va scapa de costuri suplimentare cu angajatii, cu aranjarea produselor pe rafturi, etc. Va putem pune la dispozitie teme cu functionalitati moderne pentru proiectul dumneavoastra. Ne preocupa succesul dumneavoastra si de aceea vom concepe impreuna intreaga strategie de dezvoltare si promovare a magazinului pentru a atrage clienti.

Venim cu o echipa experimentata in domeniul realizarii de magazine online pe platforma Prestashop indiferent de varianta aleasa. Va punem la dispozitie solutiile noastre de dezvoltare tehnica si de imbunatire a platformei pe care va fi realizat magazinul online.

 • Configurare tema magazin online
 • Creare categorii si subcategorii produse
 • Adaugare continut/produse magazin online
 • Configurare metode de plata
 • Configurare transportatori si metode de livrare
 • Configurare modalitati de filtrare produse
 • Instalare module aditionale pentru o buna functionare
 • Instalare si configurare modul GDPR
Domeniul comertului online este intr-o continua expansiune, el nu a fost afectat de criza. Astfel ca veniturile magazinelor online au crescut cu 50%. Elementul central al comertului electronic il constituie insusi magazinul virtual. Ai ajuns la punctul in care doresti inceperea lucrarilor pentru a pune la punct software-ul necesar ? Dorim sa venim in ajutorul clientilor cu solutii online care satisfac orice nevoi. Un magazin online Prestashop dezvoltat de Concept Web Design este destinat vanzarii produselor companiei dumneavoastra in mediul online. Pregatim partea de design, cu mare atentie pentru ca si utilizatorii sa fie satisfacuti de o primire calduroasa. Functionalitatea unui magazin online este cea mai importanta. De aceea echipa noastra cauta continuu informatii noi despre tehnici care le putem aplica in dezvoltarea platformelor clientilor nostri si a oferi utilizatorilor necesarul si utilizabilitatea de care au nevoie.Dezvoltam magazin online prestashop la cererea clientilor nostri, pentru afaceri de succes in domeniul vanzarilor online. De ce sa creezi un nou magazin pe Prestashop 1.7 este lesne de inteles ca tehnologia avanseaza foarte rapid.  Ne dorim sa tinemp pas cu tehnologia si de aceea facem eforturi pentru a oferi cele mai bune solutii.

Ne puteti contacta

0753 118 927

Aveti nevoie de programator web? Va punem la dispozitie servicii Programare web utilizand php, mysql, javascript