Cum sa scrii advertoriale Seo pentru afaceri profitabile in 2022 ?

Pentru o afecere profitabila in mediul online este nevoie de rabdare si multa munca. Crearea de advertoriale seo  este acea tehnica de optimizare seo, prin care se poate obtine

o  crestere a vizibilitatii pe internet a unei pagini web si obtinerea de trafic pentru o buna clasare in lista motoarelor de cautare. Scrierea si conceperea de articole seo pentru afaceri profitabile necesita abilitati bune de scriere pentru a putea surprinde cititorul.  Plasarea cuvintelor cheie in text cat si includerea de legaturi vor spori gradul de citire al paginii. In continuare voi explica detaliat care sunt pasii de urmat pentru realizarea de articole seo, advertoriale seo.

 1. Crearea unei liste de cuvinte cheie

Editorul trebuie sa cunoasca inainte lista de cuvinte cheie pe care sa le includa in acele  advertoriale seo pe care le scrie. Cu ajutorul Google poti afla ce cuvinte cheie si fraze cauta utilizatorii pentru a fi competitivi.  Ai in vedere sa introduci cuvintele cheie in continutul textului, eventual cu linkuri catre alte articole sau alte locuri din acel articol. Frazele si cuvintele cheie sunt analizate de “spider-i”, scripturi pe care motoarele de cautare le folosesc pentru analiza continutului si calitatii unui advertorial seo.

 1. Scrierea unui articol seo

Editarea oricarui articol seo, advertorial seo trebuie sa respecte cateva reguli:

 • Sa fie corect din punct de vedere gramatical, fara greseli de ortografie
 • Articolul sa aiba un titlu
 • Sa fie impartit in paragrafe scurte cu subcategorii
 • Utilizeaza cele mai importante cuvinte cheie in prima parte a articolului
 • Nu pune cuvinte cheie sau fraze in exces
 • Densitatea de cuvinte cheie recoamndate este de 1-3 %
 • Include cuvintele cheie importante in titluri si subcapitole
 • Marcheaza cuvintele cheie cu litere aldine sau bolduite.
 • Cuvantul cheie trebuie sa existe atat in prima propozitie cat si in ultima.
 1. Include legaturi in articole seo

Link-urile sunt legaturi cu alte pagini web relevante pentru subiectul tau.  Intr-un advertorial seo poti sa evidentiezi un cuvant sau o expresie si poti adauga o adresa web la care doresti  sa faci legatura. Atentie, ca legatura trebuie sa fie facuta la un site web  de calitate.

 1. Creaza linkuri catre articol

Chiar daca ai scris un articol foarte bun, lumea trebuie sa stie despre el. Trimite-l prin facebook, twitter si incurajeaza prietenii s ail distribuie. Motoarele de cautare iau in considerare cuvintele cheie transformate in linkuri.

O afacere profitabila in mediul online are nevoie de o optimizare site seo corespunzatoare cu orice  investitii.