Administrare si mentenanta site

Ultima modificare: Nov 8, 2019

Administrare si mentenanta site

Conceptwebdesign.ro ofera solutii complete de administrare si mentenanta site web. Administrarea site-urilor presupune crearea de continut nou, in functie de cuvintele cheie. Imbunatatirea imaginii site-ului (paleta de culori, fonturi) si adaugarea de noi functionalitati in afara de cele existente face parte din munca echipei noastre.

Riscul ca un site nu este administrat de o firma specializata este urias. Poate duce la pierderea irecuperabila a site-ului si a informatiilor aferente, penalizare din partea motoarelor de cautare, pierderea vizitatorilor. Imbunatatirea periodica a site-ului dumneavoastra cu continut relevant, optimizare site atat intern cat si in afara site-ului, backupuri saptamanale sau lunare va poate salva de multe neplaceri.

Administrare si mentenanta site

Serviciile noastre de administrare si mentenanta site web au ca si scop actualizarea si verificarea informatiilor de pe un site web. Colaborand, va punem la dispozitie un pachet de optimizare site web benefic pentru ca afacerea dumnevoastra sa ajunga pe locuri fruntase in cautarile online.
Mentenanta pentru site-urile web active este ideala. Fara o modificare continua si fara un suport profesionist site-ul isi pierde din vizitatori, nu este in ton cu noile tendinte in domeniu, astfel ca afacerea dumneavoastra poate intampina dificultati in promovarea online.

Pentru comenzi ferme, va rugam accesati sectiunea contact, pentru a putea oferi toate detaliile referitoare la realizarea proiectului dumneavoastra. Asteptam cu interes sa colaboram, sa dezvoltam proiecte inedite impreuna.

Optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare

Privind din alt punct de vedere, administrarea si mentenanta pot include si solutii de optimizare site on-page. Optimizarea site-ului este benefica pentru a putea ajunge cat mai sus in ierarhia cautarilor utilizand motoarele de cautare. Utilizand metode si tehnici de optimizare site moderne, conforme cu noile modificari ale algoritmilor motoarelor de cautare ca si bing, yahoo, Google, afacerea dumneavoastra poate sa ajunga pe locuri fruntase. Clientii nu vor intarzia sa apara.

Cand este nevoie de redesign site ?

Internetul are o evolutie rapida si neintrerupta. Cine are o prezenta online conteaza sa aiba mereu actualizarile necesare pentru ca site-ul sa functioneze la parametrii normali. De aceea este nevoie sa se intervina prin reproiectarea elementelor depasite din punct de vedere tehnologic cat si functional. Un simplu update la partea de web design nu va fi suficient. Va fi nevoie de refacerea totala a site-ului atingand si partea grafica, continut, functionalitate.

In cazul in care ai nevoie de servicii de administrare si mentenanta site web, optimizare site sau redesign te asteptam sa ne contactezi atat telefonic cat si utilizand formularul de contact.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *