Exista mai multe metode de promovare online a unui site web pentru a putea ajunge pe locuri fruntase in motoarele de cautare. In continuare iti voi arata cateva din cele mai practice metode de promovare online a site-ului tau.

Vinzare de produse pentru o promovare online rapida

O metoda excelenta pentru o promovare online rapida  a site-ului tau,  o reprezinta configurarea unui magazin cu vanzari de produse pe site. Toata lumea adora sa faca cumparaturi in mediul virtual si un magazin cu vanzari de produse la reducere iti poate aduce traficul si implicit o urcare in lista motoarelor de cautare.

Promovarea site-ului in mediul off-line

Asigura-te ca adresa ta este afisata la datele de contact. Deasemenea publica adresa ta cat si linkul de la site atat pe cartile de vizita, pliante si alte materiale promotionale.

Afisarea adresei de web pe cartile de vizita este un mod usor de a oferi persoanelor cu care te intalnesti informatii utile pentru afacerea ta. Arati profesionalism si totodata faci o impresie buna.

Un alt mod foarte la indemana este acela de a lipi autocolante cu logo-ul tau pe amabalajul produselor comercializate si livrate clientilor.

Semnatura din email pentru promovare site

O alta metoda eficienta de promovare online este folosirea semnaturii in corpul emailului. Cele mai performante programe client de email include o optiune “semnatura”. Acest lucru iti permite sa introduce o bucata de text sau chiar formatari  HTML care va fi adaugata la sfarsitul fiecarui emai. Multe persoane folosesc aceasta functie pentru a economisi timp atunci cand se semneaza “Al dumneavoastra Jhon Snow” la finalul mesajului. Deasemenea poti extinde acest lucru pentru o buna promovare a afacerii tale.

Mai poti citi: CUM SA DEZVOLTATI AFACERI DE SUCCES IN MEDIUL ONLINE CU AJUTORUL UNUI SITE WEB

Realizare de continut gratuit pentru alte site-uri

 Daca detii cunostinte sufieciente si ai talent in realizarea de articole de nisa pentru diverse site-uri, poti publica articolele tale in mod gratuit. Vei avea de castigat atat tu cat si site-ul pe care publici articolul. Site-ul care primeste articolul va atrage clientii si in schimb vei primi un link inapoi la site-ul tau fiindca vei fi mentionat ca si editor.

Alatura-te grupurilor de discutii online

Daca afacerea ta are legatura cu anumite grupuri de discutii online, alatura-te si participa active la discutiile si chat-urile online si include si adresa ta  in semnatura. Totusi e bine sa nu abuzezi de aceasta practica pentru ca multe grupuri nu vor aprecia si vor cataloga acest lucru ca si spam.

Mai poti citi:

Promovare site web, cele mai bune tehnici valabile si in 2019

Alte metode de promovare online

Arunca o privire si la site-urile de licitatii online care ar putea ajuta la o crestere semnificativa a site-ului tau in mediul online.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *